Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot 2003

Originele titel: Bob the Builder: The Knights of Can-A-Lot

  • 7.3 6 stemmen
  • 43 min
  • Familie Animatie
Trailer afspelen

Als een oud kasteel gerepareerd moet worden, is het tijd om Bob de Bouwer te bellen! Helaas krijgt Bobs vader door een identiteitsverwisseling de leiding, wat resulteert in de ene ramp na de andere! Ondertussen inspireren verhalen over Camelot Bobs nobele team van machines – Sir Lift-A-Sot, Sir Roll-A-Lot en Lady Mix-A-Lot – in hun zoektocht om de klus te klaren. En Sir Spud-A-Lot vindt een harnas en een vurig paard dat bijna perfect is voor een steekspel! Terug in het kasteel is de vader van Bob een beetje een koninklijke klootzak. Hij sluit zichzelf en Bob op in de kerker en komt vervolgens op mysterieuze wijze vast te zitten in een doolhof! Ten slotte viert een middeleeuwse optocht de feestelijke opening van het kasteel en een geweldige vader-zoonrelatie.


Stream Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) online in België

Wil je Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) kijken? Is de film Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot met Kate Harbour te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 11 maart 2003
  • Speelduur 43 minuten
  • Genres Familie & Animatie
  • Productiebedrijven HiT Entertainment & HOT Animation LTD
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Stop motion, Knight & Builder.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bob de Bouwer: Bob en de ridders van Makelot (2003) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.