Kærlighed ved første hik (1999) poster

Kærlighed ved første hik 1999

  • 5.7 20 stemmen
  • 85 min
  • Komedie

Anja is een mooie en goed geproportioneerde middelbare scholier... en nog steeds maagd. Ze houdt vol dat ze voor de eerste keer met een man wil zijn, die weet waar het over gaat. Haar rijke (en arrogante, pretentieuze en onaangename) vriend Peter dient het doel, en hij is meer dan bereid. Sterker nog, hij gaat zo veel mogelijk vooruit, maar Victor, een eerstejaarsstudent die ernstig verliefd is op Anja, heeft andere plannen. Haar eerste keer zou zeker niet met deze hansworst moeten zijn, en hij is bereid om HEEL ver te gaan!


Stream Kærlighed ved første hik (1999) online in België

Wil je Kærlighed ved første hik (1999) kijken? Is de film Kærlighed ved første hik met Sofie Lassen-Kahlke te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kærlighed ved første hik kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 15 oktober 1999
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Regner Grasten Film
  • Productielanden Denmark

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Kærlighed ved første hik (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kærlighed ved første hik (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kærlighed ved første hik (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Kærlighed ved første hik (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.