Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) poster

Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar 2012

  • 6 22 stemmen
  • 90 min
  • Misdaad Mysterie

Wanneer Erica Fjällbacka's fotograaf Stigge vermoord aantreft in zijn studio, kan ze niet anders dan belangstelling tonen voor het onderzoek naar zijn dood. Patrik en zijn collega's bij de politie van Fjällbacka beginnen zich al snel af te vragen of Stigge wel de lieve oude man was die hij leek te zijn. Erica is hen al voor - sinds haar schoonmoeder Kristina haar in vertrouwen heeft genomen dat zij een van de velen is in de buurt die Stigge chanteerde... In 'De zee geeft, de zee neemt' gaan we terug naar de jaren zestig om het verhaal te vertellen over hoe ware liefde de jonge Stigge corrumpeerde en hem een ​​moord liet verdoezelen met als doel de liefde van zijn leven te winnen.


Stream Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) online in België

Wil je Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) kijken? Is de film Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar met Claudia Galli Concha te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012)
Fjallbackamorden 4 - Havet ger, havet tar.avi Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 26 december 2012
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Misdaad & Mysterie
  • Productiebedrijven Tre Vänner
  • Productielanden Sweden

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Fjällbackamorden 01 - Havet ger, havet tar (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.