Caos calmo 2008

  • 6.5 184 stemmen
  • 105 min
  • Romantiek Drama
Trailer afspelen

Kalme chaos is wat Pietro Paladini altijd in zijn hart heeft gevoeld sinds de plotselinge dood van zijn vrouw. Pietro is een succesvolle directeur, gelukkig getrouwd en vader van een 10-jarige dochter Claudia. Op een dag, nadat hij samen met zijn broer twee vrouwen van verdrinking heeft gered, komt hij thuis en vindt zijn eigen vrouw dood. Vanaf dat moment verandert zijn leven rigoureus. Pietro besluit dag op dag bij de school van zijn dochtertje te wachten en begint in zijn eigen wereldje te leven.


Stream Caos calmo (2008) online in België

Wil je Caos calmo (2008) kijken? Is de film Caos calmo met Nanni Moretti te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Caos calmo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Caos calmo (2008) streamen op CineMember. Caos calmo (2008) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Caos calmo (2008) gratis
Huur Caos calmo (2008)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 8 februari 2008
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Romantiek & Drama
  • Productiebedrijven Portobello Pictures, Fandango, Phoenix Film Investments & RAI Cinema
  • Productielanden Italy & United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Caos calmo (2008) met Nanni Moretti is te streamen op CineMember. Caos calmo (2008) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Caos calmo (2008) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Caos calmo (2008) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Caos calmo (2008) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Caos calmo (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Caos calmo (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Caos calmo (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Caos calmo (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Caos calmo (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Caos calmo (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Caos calmo (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Caos calmo (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.