Il capitale umano 2013

  • 7.4 877 stemmen
  • 111 min
  • Drama
Trailer afspelen

Dino Ossola is een makelaar die aspiraties heeft om op de sociale ladder omhoog te klimmen. Giovanni Bernaschi werkt op de beurs waar hij aan speculeren doet. Hij verwacht niet ooit zaken te kunnen doen met iemand als Dino. Als hun beider kinderen zich echter met elkaar verloven, wordt er van alles in gang gezet. Carla is de rijke maar ongelukkige vrouw van Giovanni, die ondertussen droomt van een ander leven. Roberta is de nieuwe partner van Dino, een gastvrije psychologe die graag moeder zou willen zijn. De twee kinderen zijn Serena en Massimiliano, van wie hun ouders erg hoge verwachtingen hebben. De verlangens naar ware liefde van Serena worden onderdrukt door de vader van Massimiliano. En dan vindt er op een koude nacht, op de avond voor kerst, ook nog eens een mysterieus ongeluk plaats.


Stream Il capitale umano (2013) online in België

Wil je Il capitale umano (2013) kijken? Is de film Il capitale umano met Valeria Bruni Tedeschi te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Il capitale umano kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Il capitale umano (2013) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Il capitale umano te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Il capitale umano (2013) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Stream Il capitale umano (2013) gratis
Koop Il capitale umano (2013)
Huur Il capitale umano (2013)
Download ondertiteling voor deze film Il capitale umano (2013)
Il.capitale.umano.(Human.Capital.2013) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 3 december 2013
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $6,000,000
  • Opbrengst $5,809,330
  • Productiebedrijven Motorino Amaranto, Indiana Production, Manny Films & RAI Cinema
  • Productielanden Italy

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Il capitale umano (2013) met Valeria Bruni Tedeschi is te streamen op Sooner. Il capitale umano (2013) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Il capitale umano (2013) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner.

Momenteel kun je Il capitale umano (2013) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Il capitale umano (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Il capitale umano (2013) huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Il capitale umano (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Il capitale umano (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Il capitale umano (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Il capitale umano (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Il capitale umano (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Il capitale umano (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Il capitale umano (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Il capitale umano (2013) met Valeria Bruni Tedeschi kopen of huren op Apple TV in België.