La profezia dell'armadillo (2018) poster

La profezia dell'armadillo 2018

  • 6.1 254 stemmen
  • 99 min
  • Komedie Drama

Zero woont in de buitenwijk Rebibbia van de Tiburtina vallei. Hij is een cartoonist, maar zonder een vaste baan wringt hij van de ene opdracht naar de andere. Zijn leven gaat altijd op dezelfde manier door, maar zodra hij thuiskomt, vindt hij er zijn kritische geweten dat op hem wacht: een gordeldier dat in gesprekken die op het absurde lijken, hem op de hoogte houdt van wat er in de wereld gaande is. Zero wordt gezelschap gehouden op zijn dagelijkse omzwervingen door zijn vriend Secco. De dood van Camille, een meisje dat hij op school kende en op wie hij heimelijk verliefd was, verplicht hem om zijn leven te regelen en om zijn onvermogen om te communiceren, zijn twijfels en zijn gebreken onder ogen te zien.


Stream La profezia dell'armadillo (2018) online in België

Wil je La profezia dell'armadillo (2018) kijken? Is de film La profezia dell'armadillo met Simone Liberati te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La profezia dell'armadillo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 13 september 2018
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Fandango
  • Productielanden Italy

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je La profezia dell'armadillo (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La profezia dell'armadillo (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La profezia dell'armadillo (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. La profezia dell'armadillo (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.