Good Boy! (2003) poster

Good Boy! 2003

  • 5.6 130 stemmen
  • 84 min
  • Komedie Familie Sciencefiction

De twaalfjarige Owen ( Liam Aiken) heeft eindelijk zijn eigen hondje gekregen. Er is echter iets vreemds aan de hand met hondje Hubble (Broderick), want naast allerlei schattige trucjes kan hij ook praten! Hubbie blijkt een buitenaardse agent te zijn, afkomstig van de ster Sirius. Owen ontdekt dat Hubble en al zijn hondenvrienden vele jaren geleden naar de aarde zijn gekomen om de planeet te veroveren! Dat is niet helemaal gelukt wat de honden zijn uiteindelijk onze huisdieren geworden. Hubble maakt zich nu enorme zorgen want zijn grote baas is onderweg naar de aarde voor een inspectie. Owen en Hubble bedenken daarom een slim plan. . .


Stream Good Boy! (2003) online in België

Wil je Good Boy! (2003) kijken? Is de film Good Boy! met Molly Shannon te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Good Boy! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Good Boy! (2003) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Good Boy! (2003) gratis
Download ondertiteling voor deze film Good Boy! (2003)
Good.Boy.FS.DVDRiP.XviD-DMT Downloaden
Good Boy Downloaden
Good.Boy.FS.DVDRip.XviD-DMT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 10 oktober 2003
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Komedie, Familie & Sciencefiction
  • Productie budget $17,000,000
  • Productiebedrijven Jim Henson Pictures & Metro-Goldwyn-Mayer
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Space, Dog & Child actor.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Good Boy! (2003) met Molly Shannon is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Good Boy! (2003) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Good Boy! (2003) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Good Boy! (2003) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Good Boy! (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Good Boy! (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Good Boy! (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Good Boy! (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Good Boy! (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Good Boy! (2003) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Good Boy! (2003) onbeperkt gratis kijken.

Good Boy! (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Good Boy! (2003) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.