WALL-E 2008

Originele titel: WALL·E

 • 8.0 17421 stemmen
 • 96 min
 • Animatie Familie Sciencefiction
Trailer afspelen

Zevenhonderd eenzame jaren doet de robot WALL-E waarvoor hij gemaakt is: het schoonhouden van de aarde. Zijn enige vertier lag in het verzamelen van prullaria. Maar dan ontmoet hij een zoekrobot genaamd EVE. Samen reizen ze door het hele heelal en beginnen aan een van de meest opwindende en fantasierijke avonturen allertijden.


Stream WALL-E (2008) online in België

Wil je WALL-E (2008) kijken? Is de film WALL-E met Ben Burtt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je WALL-E kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je WALL-E (2008) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film WALL-E te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. WALL-E (2008) is te huur op Google Play Movies & meJane om online te kijken.

Stream WALL-E (2008) gratis
Huur WALL-E (2008)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Zondag 22 juni 2008
 • Speelduur 96 minuten
 • Genres Animatie, Familie & Sciencefiction
 • Productie budget $180,000,000
 • Opbrengst $521,311,860
 • Productiebedrijven Pixar & Walt Disney Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Garbage, Space travel, Dystopia, Loneliness, Distant future, Robot, Aftercreditsstinger & Duringcreditsstinger.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film WALL-E (2008) met Ben Burtt is te streamen op Disney Plus. WALL-E (2008) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. WALL-E (2008) kan je in België huren op Google Play Movies & meJane.

Momenteel kun je WALL-E (2008) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film WALL-E (2008) is te koop op streamingdienst Google Play Movies & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film WALL-E (2008) huren op Google Play Movies & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je WALL-E (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film WALL-E (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film WALL-E (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

WALL-E (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, WALL-E (2008) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je WALL-E (2008) onbeperkt gratis kijken.

WALL-E (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

WALL-E (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film WALL-E (2008) met Ben Burtt kopen of huren op Apple TV in België.