PAW Patrol The Mighty Movie 2023

Originele titel: PAW Patrol: The Mighty Movie

 • 7.1 410 stemmen
 • 92 min
 • Animatie Familie Actie Sciencefiction Komedie Drama Avontuur
Trailer afspelen

Een magische meteoor stort neer in Avonturenstad en geeft de Paw Patrols superkrachten. Met name Skye, de kleinste onder de pups, is uitzinnig over haar nieuwe krachten. Wanneer hun vijand Humdinger uit de gevangenis weet te ontsnappen, verenigt hij zich met een gestoorde wetenschapper om hun superkrachten te stelen. Het lot van Avonturenstad ligt in de pootjes van de Paw Patrols, ook in deze van Skye, want ook de kleinste pup kan een groot verschil maken.


Stream PAW Patrol The Mighty Movie (2023) online in België

Wil je PAW Patrol The Mighty Movie (2023) kijken? Is de film PAW Patrol The Mighty Movie met Mckenna Grace te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je PAW Patrol The Mighty Movie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je PAW Patrol The Mighty Movie (2023) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film PAW Patrol The Mighty Movie te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. PAW Patrol The Mighty Movie (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream PAW Patrol The Mighty Movie (2023) gratis
Koop PAW Patrol The Mighty Movie (2023)
Huur PAW Patrol The Mighty Movie (2023)

Download PAW Patrol: The Mighty Movie (2023) Nederlandstalige ondertiteling
PAW.Patrol.The.Mighty.Movie.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264-FLUX Downloaden
1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264-FLUX. Downloaden
PAW.Patrol.The.Mighty.Movie.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 21 september 2023
 • Speelduur 92 minuten
 • Genres Animatie, Familie, Actie, Sciencefiction, Komedie, Drama & Avontuur
 • Productie budget $30,000,000
 • Opbrengst $202,231,360
 • Productiebedrijven Nickelodeon Movies, Spin Master, Paramount Pictures, Mikros Image & Mikros Animation
 • Productielanden Canada, France & United States of America
 • Trefwoorden Superhero, Cartoon, Mad scientist, Sequel, Dog, Animals, Elasticity & Kids.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film PAW Patrol The Mighty Movie (2023) met Mckenna Grace is te streamen op Be TV Go. PAW Patrol The Mighty Movie (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. PAW Patrol The Mighty Movie (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je PAW Patrol The Mighty Movie (2023) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film PAW Patrol The Mighty Movie (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film PAW Patrol The Mighty Movie (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je PAW Patrol The Mighty Movie (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film PAW Patrol The Mighty Movie (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film PAW Patrol The Mighty Movie (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

PAW Patrol The Mighty Movie (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

PAW Patrol The Mighty Movie (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

PAW Patrol The Mighty Movie (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

PAW Patrol The Mighty Movie (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film PAW Patrol The Mighty Movie (2023) met Mckenna Grace kopen of huren op Apple TV in België.