The Dogs of War 1980

Roep 'Verwoesting!' en laten glijden...

  • 5.6 127 stemmen
  • 118 min
  • Thriller Actie Avontuur
Trailer afspelen

Nadat hij voor dood wordt achtergelaten door zijn gevangennemer, een Afrikaanse dictator, lukt het een huurling om terug te keren naar Amerika, waar hij een team bij elkaar zoekt om de dictator af te zetten.


Stream The Dogs of War (1980) online in België

Wil je The Dogs of War (1980) kijken? Is de film The Dogs of War met Christopher Walken te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Dogs of War kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Dogs of War (1980) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film The Dogs of War te kopen op Apple TV & Google Play Movies. The Dogs of War (1980) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream The Dogs of War (1980) gratis
Koop The Dogs of War (1980)
Huur The Dogs of War (1980)
Download ondertiteling voor deze film The Dogs of War (1980)
The Dogs Of War 1980 WS DVDRip XViD-BTSFilms Downloaden
The.Dogs.of.War.1980.REMASTERED.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden
The Dogs of War (1980)(Ned.DVD) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 17 december 1980
  • Speelduur 118 minuten
  • Genres Thriller, Actie & Avontuur
  • Productiebedrijven Juniper Films
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Guerrilla warfare, Africa, Revolution, Mercenary, Covert operation, Battlefield, Torture, Combat, Soldier of fortune & Fictitious country.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Dogs of War (1980) met Christopher Walken is te streamen op Amazon Prime Video. The Dogs of War (1980) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. The Dogs of War (1980) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je The Dogs of War (1980) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Dogs of War (1980) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Dogs of War (1980) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Dogs of War (1980) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Dogs of War (1980) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Dogs of War (1980) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Dogs of War (1980) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Dogs of War (1980) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Dogs of War (1980) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Dogs of War (1980) onbeperkt gratis kijken.

The Dogs of War (1980) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Dogs of War (1980) met Christopher Walken kopen of huren op Apple TV in België.