Looking for Eric 2009

  • 6.4 318 stemmen
  • 119 min
  • Drama Komedie
Trailer afspelen

Eric is postbode en bovenal fan van Manchester United. Zijn onhandelbare stiefzonen en chaotische familie maken zijn privé-leven tot een puinhoop. Eric krijgt het zelf allemaal niet meer op een rijtje en er komt hulp uit zeer onverwachte hoek...


Stream Looking for Eric (2009) online in België

Wil je Looking for Eric (2009) kijken? Is de film Looking for Eric met Éric Cantona te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Looking for Eric kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Looking for Eric (2009) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Looking for Eric te kopen op Sooner & LaCinetek. Looking for Eric (2009) is te huur op Sooner & LaCinetek om online te kijken.

Stream Looking for Eric (2009) gratis
Koop Looking for Eric (2009)
Huur Looking for Eric (2009)
Download ondertiteling voor deze film Looking for Eric (2009)
Looking For Eric 2009 LiMiTED DVDRiP XViD-HLS Downloaden
Looking For Eric 2009 LiMiTED DVDRiP XViD-HLS Downloaden
Looking.for.Eric.LIMITED.PAL.DVDR-SCREAM Downloaden
Looking.For.Eric.2009.1080p.BluRay.x264-LCHD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 27 mei 2009
  • Speelduur 119 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Opbrengst $11,057,648
  • Productiebedrijven Diaphana Films, Film4 Productions, Wild Bunch, Film Four, Sixteen Films, Why Not Productions, Les Films du Fleuve & Tornasol Films
  • Productielanden Belgium, France, Italy, Spain & United Kingdom
  • Trefwoorden Sports, Ex-lover, Social satire & Football (soccer).

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Looking for Eric (2009) met Éric Cantona is te streamen op Sooner & CineMember. Looking for Eric (2009) is te koop op Sooner & LaCinetek. Looking for Eric (2009) kan je in België huren op Sooner & LaCinetek.

Momenteel kun je Looking for Eric (2009) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Looking for Eric (2009) is te koop op streamingdienst Sooner & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Looking for Eric (2009) huren op Sooner & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Looking for Eric (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Looking for Eric (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Looking for Eric (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Looking for Eric (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Looking for Eric (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Looking for Eric (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Looking for Eric (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Looking for Eric (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.