Whatever It Takes 2000

  • 5.8 266 stemmen
  • 94 min
  • Drama Komedie Romantiek
Trailer afspelen

De grootste hobby van Ryan is het spelen van de accordeon. Daar maak je nou niet bepaald de blits mee op school, waar het verschil tussen niet en wel populair zijn belangrijk is. Zijn maatje Chris daarentegen is de all-American boy die zijn, wat gemiddelde, intellectuele capaciteiten compenseert door de ster van het footballteam te zijn. Vanzelfsprekend zijn ze allebei verliefd, niet op hetzelfde meisje, maar wel op types die op zijn zachtst gezegd een heel andere marktwaarde hebben dan zij zelf. Het object van Ryan is mooi en populair, dat van Chris een boekenwurm. Samen broeden ze een ingewikkeld plan uit. Ondanks de overtuiging van het slagen daarvan zien de twee vrienden dat alles toch anders verloopt dan ze hadden voorzien.


Stream Whatever It Takes (2000) online in België

Wil je Whatever It Takes (2000) kijken? Is de film Whatever It Takes met Jodi Lyn O'Keefe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Whatever It Takes kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Whatever It Takes te kopen op Apple TV & Amazon Video. Whatever It Takes (2000) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Whatever It Takes (2000)
Huur Whatever It Takes (2000)
Download ondertiteling voor deze film Whatever It Takes (2000)
Whatever It Takes Downloaden
whatever it takes Downloaden
Whatever It Takes (2000) Downloaden
Whatever It Takes Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 31 maart 2000
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Romantiek
  • Productie budget $15,000,000
  • Opbrengst $9,902,115
  • Productiebedrijven Columbia Pictures & Phoenix Pictures
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Whatever It Takes (2000) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Whatever It Takes (2000) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Whatever It Takes (2000) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Whatever It Takes (2000) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Whatever It Takes (2000) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Whatever It Takes (2000) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Whatever It Takes (2000) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Whatever It Takes (2000) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Whatever It Takes (2000) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Whatever It Takes (2000) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Whatever It Takes (2000) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Whatever It Takes (2000) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Whatever It Takes (2000) met Jodi Lyn O'Keefe kopen of huren op Apple TV in België.