Around the Bend 2004

  • 5.9 49 stemmen
  • 80 min
  • Drama
Trailer afspelen

Vier generaties mannelijke leden van de familie Lair komen elkaar tegen in een fastfoodrestaurant. Het wordt een soort familiereünie. "Een gezellige, gelukkige, gewone familie," zegt overgrootvader Henry, terwijl hij aan zijn kip kluift. Maar diep van binnen beseft Henry maar al te goed dat het begrip "normaal" de afslag al eeuwen geleden gemist heeft. Henry beseft ook dat een leven vol verkeerde keuzes toch goedgemaakt kan worden, stap voor stap, via vreugde, verdriet en vergiffenis. Hij heeft alleen een nogal excentrieke manier bedacht om dat voor elkaar te krijgen. Christopher Walken, Josh Lucas, Michael Caine en Jonah Bobo zijn de Lairs in deze geestige, hartverwarmende roadmovie, die kriskras door het zuidwesten van de VS voert. Door onverwachte wegen in te slaan, leren de Lairs in Around the Bend om samen te lachen, elkaar te begrijpen en zo een verzoening tot stand te brengen.


Stream Around the Bend (2004) online in België

Wil je Around the Bend (2004) kijken? Is de film Around the Bend met Christopher Walken te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Around the Bend kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Around the Bend te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Around the Bend (2004) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Around the Bend (2004)
Huur Around the Bend (2004)
Download ondertiteling voor deze film Around the Bend (2004)
Around the Bend Downloaden
Around the Bend Downloaden
Around the Bend (2004) Downloaden
Around the Bend Downloaden
Around.the.Bend.2004.LiMiTED.DVDRip.XViD-ALLiANCE Downloaden
Around.the.Bend.2004.DVDSCR Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 8 oktober 2004
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Warner Independent Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Van, Generations conflict, Grandfather & Father.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Around the Bend (2004) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Around the Bend (2004) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Around the Bend (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Around the Bend (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Around the Bend (2004) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Around the Bend (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Around the Bend (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Around the Bend (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Around the Bend (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Around the Bend (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Around the Bend (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Around the Bend (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Around the Bend (2004) met Christopher Walken kopen of huren op Apple TV in België.