I Give It a Year 2013

  • 5.5 722 stemmen
  • 97 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Sinds ze elkaar voor het eerst ontmoetten op een feestje zijn de op het werk succesvolle Nat en romanschrijver Josh intens tevreden met elkaar, ondanks hun grote verschillen. Josh is een echte denker, Nat is een doener. Maar belangrijker ... de vonk slaat bij hen nog geregeld over. Hun huwelijk is dan ook een droom die uitkomt, maar familie, vrienden en zelfs de man die hen trouwt zijn er niet van overtuigd dat hun relatie zal gaan slagen. Josh zijn ex vriendin en een Amerikaanse knappe cliënt van Nat kunnen dan ook nog wel eens roet in het eten gaan gooien. Beiden willen voor hun eerste jubileumjaar niet weten van opgeven, maar gaan ze het wel halen?


Stream I Give It a Year (2013) online in België

Wil je I Give It a Year (2013) kijken? Is de film I Give It a Year met Rafe Spall te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je I Give It a Year kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film I Give It a Year te kopen op Apple TV & Google Play Movies. I Give It a Year (2013) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop I Give It a Year (2013)
Huur I Give It a Year (2013)
Download ondertiteling voor deze film I Give It a Year (2013)
I Give It A Year 2013 1080p BluRay DTS x264-PublicHD Downloaden
I.Give.It.A.Year.2013.Ned_DVD(25fps) Downloaden
I.Give.It.a.Year.2013.DVDRip.XviD-playXD Downloaden
I.Give.It.A.Year.2013.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 8 februari 2013
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $13,000,000
  • Opbrengst $29,200,000
  • Productiebedrijven Canal+, Paradis Films, StudioCanal, Working Title Films, Anton Capital Entertainment, LOVEFiLM International, Starcrossed Films, Ciné+, TF1 Films Production, Kinowelt Filmproduktion, Magnolia Pictures & Working Title Films
  • Productielanden France, Germany & United Kingdom
  • Trefwoorden Wife, Marriage, Wedding, Newlywed, Husband & First anniversary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

I Give It a Year (2013) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. I Give It a Year (2013) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film I Give It a Year (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film I Give It a Year (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film I Give It a Year (2013) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je I Give It a Year (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film I Give It a Year (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film I Give It a Year (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

I Give It a Year (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

I Give It a Year (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

I Give It a Year (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

I Give It a Year (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film I Give It a Year (2013) met Rafe Spall kopen of huren op Apple TV in België.