Kongen av Bastøy 2010

  • 7.2 228 stemmen
  • 116 min
  • Drama Actie
Trailer afspelen

Een Noorse winter in het begin van de twintigste eeuw. Op Bastøy, een eiland gelegen in het Oslo-fjord, leeft een groep jonge delinquenten, in de leeftijd tussen 11 en 18 jaar. De jongens worden door de bewakers en de directeur onderworpen aan een sadistisch regime waarbij ze zowel op mentaal als fysiek vlak misbruikt worden. In plaats van te worden opgevoed en onderwezen, worden ze als goedkope werkkrachten gebruikt. De jongens proberen te overleven door zich aan te passen aan hun onmenselijke situatie. Op een dag komt een nieuwe jongen, Erling (17) op het eiland aan. Hij heeft maar één plan: ontsnappen van het eiland.


Stream Kongen av Bastøy (2010) online in België

Wil je Kongen av Bastøy (2010) kijken? Is de film Kongen av Bastøy met Stellan Skarsgård te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kongen av Bastøy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Kongen av Bastøy (2010) streamen op Sooner. Kongen av Bastøy (2010) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Kongen av Bastøy (2010) gratis
Huur Kongen av Bastøy (2010)
Download ondertiteling voor deze film Kongen av Bastøy (2010)
King.of.Devils.Island.2010.DVDRip.XviD.MP3-NiPiTiX Downloaden
Kongen.Av.Bastoy.NORWEGIAN.SE.NO.DK.DVDRiP.XViD-SLAKTAD Downloaden
King of Devil's Island 720p 1080p (moviesbyrizzo) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 16 december 2010
  • Speelduur 116 minuten
  • Genres Drama & Actie
  • Productie budget $10,000,000
  • Productiebedrijven MACT Productions, 4 1/2, St Paul Film AB & Opus Film
  • Productielanden Norway, France, Sweden & Poland
  • Trefwoorden Suicide, Island, Sexual abuse, Escape, Forced labour, Based on true story, Riot, Norway, Beating, Punishment, Humiliation, Reform school, Juvenile detention center, Starving & 1910s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Kongen av Bastøy (2010) met Stellan Skarsgård is te streamen op Sooner. Kongen av Bastøy (2010) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Kongen av Bastøy (2010) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Kongen av Bastøy (2010) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Kongen av Bastøy (2010) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Kongen av Bastøy (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kongen av Bastøy (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kongen av Bastøy (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kongen av Bastøy (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kongen av Bastøy (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kongen av Bastøy (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kongen av Bastøy (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Kongen av Bastøy (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.