Art School Confidential 2006

  • 6.1 202 stemmen
  • 102 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Jerome start als eerstejaars student aan de prestigieuze "East Coast Art School" en droomt ervan om de grootste kunstenaar ter wereld te zijn. Op school zitten de meest uiteenlopende kunstzinnige typetjes en al snel ontdekt Jerome dat zijn stijl en arrogantie hem niet verder brengen. Wanneer hij dit inziet onderneemt hij een alles-of-niets actie om bekend te worden in de kunstwereld en tegelijkertijd ook het hart van het mooiste meisje van school voor zich te winnen.


Stream Art School Confidential (2006) online in België

Wil je Art School Confidential (2006) kijken? Is de film Art School Confidential met Max Minghella te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Art School Confidential kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Art School Confidential (2006) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Art School Confidential te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Art School Confidential (2006) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Art School Confidential (2006) gratis
Koop Art School Confidential (2006)
Huur Art School Confidential (2006)
Download ondertiteling voor deze film Art School Confidential (2006)
Art.School.Confidential.2006.DVDR-TGP Downloaden
Art.School.Confidential.2006.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 mei 2006
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Opbrengst $3,307,157
  • Productiebedrijven Mr. Mudd Production
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Dormitory, Based on comic, Art school, Serial killer & Teenage crush.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Art School Confidential (2006) met Max Minghella is te streamen op MGM Amazon Channel. Art School Confidential (2006) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Art School Confidential (2006) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Art School Confidential (2006) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Art School Confidential (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Art School Confidential (2006) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Art School Confidential (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Art School Confidential (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Art School Confidential (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Art School Confidential (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Art School Confidential (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Art School Confidential (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Art School Confidential (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Art School Confidential (2006) met Max Minghella kopen of huren op Apple TV in België.