Dinotopia 3: The Election (2002) poster

Dinotopia 3: The Election 2002

  • 6.3 24 stemmen
  • 87 min
  • Avontuur Familie Fantasie

The Election: afleveringen Car Wars (afl. 9) en The Matriarch (afl. 5) Het is tijd voor verkiezingen in Waterfall City. In de strijd tussen oud-burgemeester Waldo (Jonathan Hyde) en de dinosaurus Zipeau lijkt de zege onvermijdelijk naar Waldo te gaan. Maar dan mengt zich een derde kandidaat in de strijd: Frank Scott (Michael Brandon), die het leven in Dinotopia wil verbeteren met zijn nieuwe uitvinding, de automobiel. In The Matriarch valt Marion (Georgina Rylance) in slaap terwijl ze op een dinosaurusei moet letten. Als ze wakker wordt is het ei verdwenen. Al gauw klopt er echter een vrouw aan met een ei, dat ze naar eigen zeggen van een van de Outsiders heeft afgepakt. Het blijkt echter het verkeerde ei te zijn. Marion, Karl (Erik von Detten) en David (Shiloh Strong) zijn ervan overtuigd dat de Outsiders het ei hebben verwisseld. Vastberaden om het ei terug te halen trekken ze naar de Outsiders-burcht.


Stream Dinotopia 3: The Election (2002) online in België

Wil je Dinotopia 3: The Election (2002) kijken? Is de film Dinotopia 3: The Election met Lisa Zane te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dinotopia 3: The Election kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 19 december 2002
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Avontuur, Familie & Fantasie

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Dinotopia 3: The Election (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dinotopia 3: The Election (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dinotopia 3: The Election (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Dinotopia 3: The Election (2002) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.