The Bucket List 2007

Find the joy.

 • 7.1 3573 stemmen
 • 97 min
 • Drama Komedie
Trailer afspelen

Multimiljonair Edward Cole en automonteur Carter Chambers zijn twee uitersten die elkaar leren kennen wanneer ze in het ziekenhuis op één kamer komen te liggen. Ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan ze op voorhand dachten. Zo willen ze nog een aantal zaken ondernemen voordat ze het loodje leggen en hebben beiden een onbewust verlangen om met zichzelf in het reine te komen. Ze maken samen een onvergetelijke reis, worden beste vrienden en leren om alles uit het leven te halen wat er in zit.


Stream The Bucket List (2007) online in België

Wil je The Bucket List (2007) kijken? Is de film The Bucket List met Jack Nicholson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Bucket List kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Bucket List (2007) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film The Bucket List te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Bucket List (2007) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Bucket List (2007) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Dinsdag 25 december 2007
 • Speelduur 97 minuten
 • Genres Drama & Komedie
 • Productie budget $45,000,000
 • Opbrengst $175,400,000
 • Productiebedrijven Two Ton Films, Zadan / Meron Productions & Reiner / Greisman Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Dying and death, Friendship, Husband wife relationship, Himalaya mountain range, Parent child relationship, Brain tumor, Africa, Journey around the world, Sense of life, Safari, Male friendship, Wish, Terminal illness, Road trip, Cancer, Billionaire, Estranged father, List, Elderly, Journey, Bucket list & Taj mahal, india.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Bucket List (2007) met Jack Nicholson is te streamen op Netflix. The Bucket List (2007) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Bucket List (2007) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The Bucket List (2007) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Bucket List (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Bucket List (2007) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Bucket List (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Bucket List (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Bucket List (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, The Bucket List (2007) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je The Bucket List (2007) onbeperkt gratis kijken.

The Bucket List (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Bucket List (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Bucket List (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Bucket List (2007) met Jack Nicholson kopen of huren op Apple TV in België.