Firestorm: Last Stand at Yellowstone 2006

  • 7.4 10 stemmen
  • 180 min
  • Drama Actie
Trailer afspelen

Een bosbrand breekt uit in het Amerikaanse natuurgebied Yellowstone Park. Duizenden toeristen dreigen levend door de vlammen te worden verzwolgen. Een expert op het gebied van bosbranden en een heldhaftige brandweerman bundelen hun krachten om het inferno te stoppen. In een race tegen de klok zetten de mannen en hun teams alles op alles om de vakantievierders, die midden in het bosgebied als ratten in de val zitten, te redden van de vuurzee. Is de bosbrand te stoppen voordat levens verloren gaan en het natuurlandschap in as verandert?


Stream Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) online in België

Wil je Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) kijken? Is de film Firestorm: Last Stand at Yellowstone met Scott Foley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Firestorm: Last Stand at Yellowstone kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 4 september 2006
  • Speelduur 180 minuten
  • Genres Drama & Actie
  • Productiebedrijven Jaffe/Braunstein Films, A+E Studios & Cypress Point Productions
  • Productielanden Canada & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Firestorm: Last Stand at Yellowstone (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.