Tin Toy 1988

  • 6.1 429 stemmen
  • 5 min
  • Animatie Familie
Trailer afspelen

Nadat een klein rood speelgoedmannetje ziet hoe een baby omgaat met de rest van zijn speelgoed begint hij voor zijn veiligheid te vrezen. Wanneer het kind het rode mannetje ziet besluit dit mannetje te vluchten. Na een korte achtervolging weet hij zich onder de bank te verstoppen waar allemaal andere bange stukken speelgoed hem blijkbaar voor waren gegaan. Als de baby begint te huilen besluit het speelgoedmannetje uit medelijden onder de bank vandaan te komen en zichzelf op te offeren. Nadat de baby even kort met hem heen en weer schudt besluit hij hem neer te zetten om met een oude doos te spelen. De film eindigt met de baby die met de oude doos speelt terwijl het mannetje hem achtervolgt en om aandacht vraagt.


Stream Tin Toy (1988) online in België

Wil je Tin Toy (1988) kijken? Is de film Tin Toy met Sárközi Olivér te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tin Toy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Tin Toy (1988) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Tin Toy te kopen op Apple TV.

Stream Tin Toy (1988) gratis
Koop Tin Toy (1988)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 1 augustus 1988
  • Speelduur 5 minuten
  • Genres Animatie & Familie
  • Productie budget $300,000
  • Opbrengst $123,967
  • Productiebedrijven Pixar
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Baby & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Tin Toy (1988) met Sárközi Olivér is te streamen op Disney Plus. Tin Toy (1988) is te koop op Apple TV.

Momenteel kun je Tin Toy (1988) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Tin Toy (1988) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Tin Toy (1988) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Tin Toy (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tin Toy (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tin Toy (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tin Toy (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Tin Toy (1988) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Tin Toy (1988) onbeperkt gratis kijken.

Tin Toy (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tin Toy (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Tin Toy (1988) met Sárközi Olivér kopen of huren op Apple TV in België.