Takel en het Spooklicht 2006

Originele titel: Mater and the Ghostlight

  • 6.2 415 stemmen
  • 7 min
  • Animatie Komedie Familie Horror
Trailer afspelen

In deze korte film met de karakters van Cars, wordt Takel het verhaal verteld over het Spooklicht, waardoor hij bang wordt.


Stream Takel en het Spooklicht (2006) online in België

Wil je Takel en het Spooklicht (2006) kijken? Is de film Takel en het Spooklicht met Larry the Cable Guy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Takel en het Spooklicht kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Takel en het Spooklicht (2006) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Takel en het Spooklicht te kopen op Apple TV.

Stream Takel en het Spooklicht (2006) gratis
Koop Takel en het Spooklicht (2006)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 27 juli 2006
  • Speelduur 7 minuten
  • Genres Animatie, Komedie, Familie & Horror
  • Productiebedrijven Pixar & Walt Disney Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Tow truck, Ghost & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Takel en het Spooklicht (2006) met Larry the Cable Guy is te streamen op Disney Plus. Takel en het Spooklicht (2006) is te koop op Apple TV.

Momenteel kun je Takel en het Spooklicht (2006) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Takel en het Spooklicht (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Takel en het Spooklicht (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Takel en het Spooklicht (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Takel en het Spooklicht (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Takel en het Spooklicht (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Takel en het Spooklicht (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Takel en het Spooklicht (2006) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Takel en het Spooklicht (2006) onbeperkt gratis kijken.

Takel en het Spooklicht (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Takel en het Spooklicht (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Takel en het Spooklicht (2006) met Larry the Cable Guy kopen of huren op Apple TV in België.