Jack-Jack Attack 2005

  • 7.3 903 stemmen
  • 5 min
  • Avontuur Animatie Familie
Trailer afspelen

De film draait om wat er gebeurt tijdens de periode dat Kari, de oppas, op Jack-Jack past terwijl de andere Incredibles op Syndrome’s eiland zijn. De film wordt verteld als een flashback terwijl Kari wordt ondervraagd door agent Dicker. Terwijl Kari op Jack-Jack past begint deze superkrachten te ontwikkelen. Hij blijkt te kunnen teleporteren, zweven en door muren heen lopen.


Stream Jack-Jack Attack (2005) online in België

Wil je Jack-Jack Attack (2005) kijken? Is de film Jack-Jack Attack met Bret Parker te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jack-Jack Attack kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Jack-Jack Attack (2005) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Jack-Jack Attack te kopen op Apple TV.

Stream Jack-Jack Attack (2005) gratis
Koop Jack-Jack Attack (2005)

Download Jack-Jack Attack (2005) Nederlandstalige ondertiteling
Jack-Jack Attack (2005) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 15 maart 2005
  • Speelduur 5 minuten
  • Genres Avontuur, Animatie & Familie
  • Productiebedrijven Pixar & Walt Disney Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Hero, Fire, Baby, Superhero, Classical music, Transformation, Cartoon, Babysitter, Machine & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Jack-Jack Attack (2005) met Bret Parker is te streamen op Disney Plus. Jack-Jack Attack (2005) is te koop op Apple TV.

Momenteel kun je Jack-Jack Attack (2005) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Jack-Jack Attack (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jack-Jack Attack (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jack-Jack Attack (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jack-Jack Attack (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jack-Jack Attack (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jack-Jack Attack (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Jack-Jack Attack (2005) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Jack-Jack Attack (2005) onbeperkt gratis kijken.

Jack-Jack Attack (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jack-Jack Attack (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Jack-Jack Attack (2005) met Bret Parker kopen of huren op Apple TV in België.