Sörensen fängt Feuer (2023) poster

Sörensen fängt Feuer 2023

  • 6.5 11 stemmen
  • 89 min
  • TV Film Misdaad Komedie

Inspecteur Sörensen heeft zich eindelijk teruggetrokken in de Friese provincie, maar hij heeft nog steeds te kampen met zijn eigen innerlijke demonen. Eenzaamheid, slapeloosheid en innerlijke rusteloosheid plagen hem, en hoewel hij er alles aan doet om te stoppen met het innemen van zijn medicijnen tegen de angststoornis, blijft hij gevangen in zijn psychologische kwelling. Op een donkere nacht rijdt hij bijna een jonge, gestoorde vrouw aan op de landweg. . Ze is ondervoed, draagt ​​alleen een nachtjapon en is blind. Nadat ze eindelijk haar identiteit aan Sörensen heeft onthuld, begint zich voor hem een ​​web van moord, religieuze waanzin en goed bewaarde geheimen te ontvouwen. Sörensen wordt niet alleen overweldigd door de schokkende situatie, maar ook door zijn eigen demonen, die weer macht over hem krijgen. De dorpelingen wijzen hem af, en als de angst hem weer in zijn greep krijgt, zal hij al snel beseffen dat het niet bij een lijk zal blijven.


Stream Sörensen fängt Feuer (2023) online in België

Wil je Sörensen fängt Feuer (2023) kijken? Is de film Sörensen fängt Feuer met Bjarne Mädel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sörensen fängt Feuer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 30 september 2023
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres TV Film, Misdaad & Komedie
  • Productiebedrijven Claussen+Putz Filmproduktion & NDR
  • Productielanden Germany

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sörensen fängt Feuer (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sörensen fängt Feuer (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sörensen fängt Feuer (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sörensen fängt Feuer (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.