From Paris with Love 2010

  • 6.2 1904 stemmen
  • 92 min
  • Actie Misdaad Thriller
Trailer afspelen

James Reece, assistent van de Britse ambassadeur in Parijs heeft de ambitie te slagen bij de geheime dienst. Hij krijgt zijn kans wanneer hij de opdracht krijgt samen te werken met de Amerikaanse CIA-agent Charlie Wax om een terroristische aanslag in Parijs te voorkomen. Charlie Wax is echter een loose canon die de stad binnen de kortste keren op z'n kop zet en Reece als zijn chauffeur behandelt.


Stream From Paris with Love (2010) online in België

Wil je From Paris with Love (2010) kijken? Is de film From Paris with Love met John Travolta te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je From Paris with Love kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film From Paris with Love te kopen op Apple TV & Google Play Movies. From Paris with Love (2010) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop From Paris with Love (2010)
Huur From Paris with Love (2010)
Download ondertiteling voor deze film From Paris with Love (2010)
From.Paris.with.Love.R5.LINE.XviD-MENTiON Downloaden
From.Paris.with.Love.DVDRIP.XVID.DIAMOND Downloaden
From.Paris.with.Love.1080p.Bluray.x264-CBGB Downloaden
From Paris with Love 2010 BRRip 480p Xvid AC3 PRoDJi Downloaden
From.Paris.with.Love.DVDRIP.XVID.DIAMOND Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 4 februari 2010
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Actie, Misdaad & Thriller
  • Productie budget $52,000,000
  • Opbrengst $52,800,000
  • Productiebedrijven M6, M6 Films, TPS Star, Grive Productions, EuropaCorp, Apipoulaï, W9 & Canal+
  • Productielanden United Kingdom & France
  • Trefwoorden Cia, Ambassador, Paris, france, Undercover, Explosive, Anti hero, Pimp, Firearm, Revelation, Politician, Deception, Car crash & Gang.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

From Paris with Love (2010) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. From Paris with Love (2010) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film From Paris with Love (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film From Paris with Love (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film From Paris with Love (2010) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je From Paris with Love (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film From Paris with Love (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film From Paris with Love (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

From Paris with Love (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

From Paris with Love (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

From Paris with Love (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

From Paris with Love (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film From Paris with Love (2010) met John Travolta kopen of huren op Apple TV in België.