Chitty Chitty Bang Bang 1968

  • 6.8 620 stemmen
  • 144 min
  • Familie Muziek Avontuur Fantasie Komedie
Trailer afspelen

Alles wat Caractacus Potts uitvindt, loopt verkeerd. Zelfs de snoepjes die hij maakt, zitten vol gaten. Hoe komt het dan dat hij een auto heeft kunnen maken die niet alleen rijdt, maar ook vliegt en vaart? Wie dat wil weten gaat mee op reis met die wonderlijke Chitty Chitty Bang Bang.


Stream Chitty Chitty Bang Bang (1968) online in België

Wil je Chitty Chitty Bang Bang (1968) kijken? Is de film Chitty Chitty Bang Bang met Dick Van Dyke te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Chitty Chitty Bang Bang kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Chitty Chitty Bang Bang (1968) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Chitty Chitty Bang Bang te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Chitty Chitty Bang Bang (1968) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Chitty Chitty Bang Bang (1968) gratis
Koop Chitty Chitty Bang Bang (1968)
Huur Chitty Chitty Bang Bang (1968)
Download ondertiteling voor deze film Chitty Chitty Bang Bang (1968)
Chitty Chitty Bang Bang Downloaden
Chitty.Chitty.Bang.Bang.1968.1080p.BluRay.x264.anoXmous Downloaden
CHITTY CHITTY BANG BANG[2 DISC SPECIAL EDITION][DVDRIP][ENG]-kidzcorne TITLE08 Downloaden
Chitty Chitty Bang Bang [*-2].avi Downloaden
Chitty.Chitty.Bang.Bang.1968.Bluray.1080p.srt Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 17 december 1968
  • Speelduur 144 minuten
  • Genres Familie, Muziek, Avontuur, Fantasie & Komedie
  • Productie budget $10,000,000
  • Opbrengst $7,500,445
  • Productiebedrijven United Artists, Dramatic Features & Warfield
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Flying car, Inventor, Oldtimer, Steampunk & Benny hill.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Chitty Chitty Bang Bang (1968) met Dick Van Dyke is te streamen op Amazon Prime Video. Chitty Chitty Bang Bang (1968) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Chitty Chitty Bang Bang (1968) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Chitty Chitty Bang Bang (1968) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Chitty Chitty Bang Bang (1968) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Chitty Chitty Bang Bang (1968) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Chitty Chitty Bang Bang (1968) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Chitty Chitty Bang Bang (1968) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Chitty Chitty Bang Bang (1968) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Chitty Chitty Bang Bang (1968) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Chitty Chitty Bang Bang (1968) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Chitty Chitty Bang Bang (1968) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Chitty Chitty Bang Bang (1968) onbeperkt gratis kijken.

Chitty Chitty Bang Bang (1968) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Chitty Chitty Bang Bang (1968) met Dick Van Dyke kopen of huren op Apple TV in België.