Meet Dave 2008

  • 5.2 1359 stemmen
  • 90 min
  • Komedie Sciencefiction Avontuur Familie
Trailer afspelen

Om haar eigen planeet te redden neemt een ruimteschip de levensvorm aan van een man (Eddy Murphy). Problemen doen zich echter voor wanneer er een vrouw (Elizabeth Banks) in het spel komt die het hart van die man verovert. De kapitein van het ruimteschip voorziet hierdoor vele problemen tijdens het redden van zijn eigen planeet.


Stream Meet Dave (2008) online in België

Wil je Meet Dave (2008) kijken? Is de film Meet Dave met Eddie Murphy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Meet Dave kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Meet Dave (2008) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Meet Dave te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Meet Dave (2008) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Meet Dave (2008) gratis
Download ondertiteling voor deze film Meet Dave (2008)
Meet.Dave.720p.BluRay.x264-REFiNED Downloaden
Meet Dave[2008]DvDrip-aXXo Downloaden
Meet.Dave.R5.LiNE.XviD-iVE Downloaden
Meet.Dave.2008.DvDrip.R5.Eng.NikonXp Downloaden
Meet.Dave.1080p.BluRay.x264-REFiNED.Retail.NL Downloaden
Meet Dave DVDRip XViD-ARROW Downloaden
Meet Dave[2008]DvDrip[Eng]-D_Mania Downloaden
Meet.Dave.Retail.NL.PAL.DVD.(2008) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 8 juli 2008
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie, Sciencefiction, Avontuur & Familie
  • Productie budget $60,000,000
  • Opbrengst $50,650,079
  • Productiebedrijven Dune Entertainment, Regency Enterprises, Guy Walks into a Bar Productions, Deep River Productions, Friendly Films (II) & 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden New york city, Friendship, New love, Captain, Starship, Earth, Car crash, Crew, Alien, Survival, Space, Planet & Duringcreditsstinger.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Meet Dave (2008) met Eddie Murphy is te streamen op Disney Plus. Meet Dave (2008) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Meet Dave (2008) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Meet Dave (2008) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Meet Dave (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Meet Dave (2008) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Meet Dave (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Meet Dave (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Meet Dave (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Meet Dave (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Meet Dave (2008) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Meet Dave (2008) onbeperkt gratis kijken.

Meet Dave (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Meet Dave (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Meet Dave (2008) met Eddie Murphy kopen of huren op Apple TV in België.