Getting Even with Dad 1994

  • 5.2 191 stemmen
  • 109 min
  • Komedie Misdaad Familie
Trailer afspelen

Een ex-gedetineerde, tegenwoordig taart-decorateur, beraamt met zijn maten de roof van een munten-collectie. Tijdens de planning staat opeens zijn zoontje voor de deur. Die heeft al die jaren bij zijn zus gewoond, maar de zus wil hem weer tijdelijk bij zijn vader laten wonen aangezien ze op huwelijksreis gaat. Pa geeft dan maar toe en laat zijn zoon bij hem logeren. Hij en zijn makkers denken dat de jongen toch niets doorheeft van de roofplannen; maar dat hebben ze mis. Sterker nog, het joch heeft er zo zijn eigen ideeën over.


Stream Getting Even with Dad (1994) online in België

Wil je Getting Even with Dad (1994) kijken? Is de film Getting Even with Dad met Macaulay Culkin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Getting Even with Dad kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Getting Even with Dad (1994) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Getting Even with Dad (1994) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 juni 1994
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Komedie, Misdaad & Familie
  • Productie budget $30,000,000
  • Productiebedrijven Metro-Goldwyn-Mayer
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Getting Even with Dad (1994) met Macaulay Culkin is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Getting Even with Dad (1994) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Getting Even with Dad (1994) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Getting Even with Dad (1994) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Getting Even with Dad (1994) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Getting Even with Dad (1994) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Getting Even with Dad (1994) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Getting Even with Dad (1994) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Getting Even with Dad (1994) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Getting Even with Dad (1994) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Getting Even with Dad (1994) onbeperkt gratis kijken.

Getting Even with Dad (1994) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Getting Even with Dad (1994) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.