Max Keeble's Big Move 2001

  • 5.7 145 stemmen
  • 83 min
  • Komedie Familie
Trailer afspelen

Max, een twaalfjarige scholier die wordt gepest op school, komt erachter dat hij binnen een week naar een andere stad zal verhuizen. Hij besluit dat hij niets te verliezen heeft en bedenkt een heel slim plan om al het onrecht te wreken dat hem en zijn vrienden is aangedaan. Na een weekje herrie schoppen, waarin hij een paar fantastische grappen uithaalt, fratsen bedenkt, slimme uitvindingen gebruikt en hulp krijgt van zijn vrienden, krijgt Max verschrikkelijk nieuws te horen: de verhuizing gaat niet door! Nu hij aan het veranderen is van een loser in een bink moet hij de gevolgen van zijn acties onder ogen zien en weer hele nieuwe plannen bedenken!


Stream Max Keeble's Big Move (2001) online in België

Wil je Max Keeble's Big Move (2001) kijken? Is de film Max Keeble's Big Move met Alex D. Linz te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Max Keeble's Big Move kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Max Keeble's Big Move te kopen op Apple TV & Amazon Video. Max Keeble's Big Move (2001) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Max Keeble's Big Move (2001)
Huur Max Keeble's Big Move (2001)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 oktober 2001
  • Speelduur 83 minuten
  • Genres Komedie & Familie
  • Productie budget $25,000,000
  • Opbrengst $18,634,654
  • Productiebedrijven Walt Disney Pictures & Karz Entertainment
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Max Keeble's Big Move (2001) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Max Keeble's Big Move (2001) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Max Keeble's Big Move (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Max Keeble's Big Move (2001) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Max Keeble's Big Move (2001) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Max Keeble's Big Move (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Max Keeble's Big Move (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Max Keeble's Big Move (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Max Keeble's Big Move (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Max Keeble's Big Move (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Max Keeble's Big Move (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Max Keeble's Big Move (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Max Keeble's Big Move (2001) met Alex D. Linz kopen of huren op Apple TV in België.