The Final Cut 2004

  • 6.0 666 stemmen
  • 95 min
  • Drama Mysterie Sciencefiction Thriller
Trailer afspelen

In de nabije toekomst is het mogelijk om via een geïmplanteerde microchip het complete leven van iemand op te nemen. Na de dood worden alle beelden door een "cutter' gemonteerd tot een film over het leven van de overledene. Alan Hakman (Robin Williams) is de beste "cutter" in het vak. Hij haalt uitsluitend de mooie momenten uit iemands leven en laat de slechte zaken achterwege Wanneer een rijke zakenman sterft, vraagt de familie aan Alan of hij diens leven vol bedrog en meedogenloosheid kan omtoveren in een inspirerend verhaal over een glansrijke carrière en een warm gezinsleven. Alan gaat akkoord en ziet vervolgens elke misdaad, leugen en geheim uit het leven van de zakenman. Het duurt dan ook niet lang of meer mensen raken geïnteresseerd in de beelden. Terwijl Alan verstrikt raakt in een web van intrige, komt hij oog in oog te staan met de demonen uit zijn verleden...


Stream The Final Cut (2004) online in België

Wil je The Final Cut (2004) kijken? Is de film The Final Cut met Robin Williams te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Final Cut kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Final Cut (2004) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film The Final Cut te kopen op Sooner. The Final Cut (2004) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream The Final Cut (2004) gratis
Koop The Final Cut (2004)
Huur The Final Cut (2004)
Download ondertiteling voor deze film The Final Cut (2004)
Final Cut, The Downloaden
Final Cut, The Downloaden
The.Final.Cut.2004.Hdtv.1080p.X264.Ac3-Reflections.mkv Downloaden
The Final Cut (2004) XviD DVDRip -iTeM Downloaden
Final.Cut.the(2004).Dvdrip.Xvid.Ac3.Int.Miny Downloaden
Final Cut The Downloaden
Final Cut The Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 15 oktober 2004
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Drama, Mysterie, Sciencefiction & Thriller
  • Opbrengst $548,039
  • Productiebedrijven Lions Gate Films & Lionsgate
  • Productielanden Canada, Germany & United States of America
  • Trefwoorden Dying and death, Boss, Microchip & Secret.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Final Cut (2004) met Robin Williams is te streamen op Sooner. The Final Cut (2004) is te koop op Sooner. The Final Cut (2004) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je The Final Cut (2004) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Final Cut (2004) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Final Cut (2004) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Final Cut (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Final Cut (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Final Cut (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Final Cut (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Final Cut (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Final Cut (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Final Cut (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Final Cut (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.