Gangs of Lagos 2023

  • 6.3 44 stemmen
  • 124 min
  • Misdaad
Trailer afspelen

Beste vrienden Obalola, Ify en Gift zijn geboren en getogen in Isale Eko, waar aan politiek verbonden bendes over de straten heersen. Wanneer rivaliserende bendes de straten rood kleuren met bloed, raken Obalola, Ify en Gift betrokken bij bendeoorlogen, wat leidt tot de onthulling van geheimen die Isale Eko in rep en roer brengen en ervoor zorgen dat zij uiteindelijk hun lot verwezenlijken.


Stream Gangs of Lagos (2023) online in België

Wil je Gangs of Lagos (2023) kijken? Is de film Gangs of Lagos met Demi Banwo te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gangs of Lagos kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Gangs of Lagos (2023) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Gangs of Lagos (2023) gratis
Download ondertiteling voor deze film Gangs of Lagos (2023)
Gangs.of.Lagos.2023.1080p.WEB.h264-EDITH Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 april 2023
  • Speelduur 124 minuten
  • Genres Misdaad
  • Productiebedrijven Greoh Studios & Amazon Studios
  • Productielanden Nigeria & United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Gangs of Lagos (2023) met Demi Banwo is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Gangs of Lagos (2023) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Gangs of Lagos (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gangs of Lagos (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gangs of Lagos (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gangs of Lagos (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gangs of Lagos (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gangs of Lagos (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gangs of Lagos (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Gangs of Lagos (2023) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Gangs of Lagos (2023) onbeperkt gratis kijken.

Gangs of Lagos (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gangs of Lagos (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.