Jurassic World Dominion 2022

De epische afsluiting van het Jura-tijdperk.

 • 6.7 5375 stemmen
 • 147 min
 • Avontuur Actie Sciencefiction
Trailer afspelen

Vier jaar nadat Isla Nublar werd vernietigd, leven - en jagen - dinosaurussen nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst opnieuw vormgeven en voor eens en voor altijd bepalen of mensen de toproofdieren moeten blijven op een planeet die ze nu delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis.


Stream Jurassic World Dominion (2022) online in België

Wil je Jurassic World Dominion (2022) kijken? Is de film Jurassic World Dominion met Chris Pratt te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jurassic World Dominion kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Jurassic World Dominion (2022) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Jurassic World Dominion te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Jurassic World Dominion (2022) is te huur op Apple TV, Amazon Video & meJane om online te kijken.

Stream Jurassic World Dominion (2022) gratis
Koop Jurassic World Dominion (2022)
Huur Jurassic World Dominion (2022)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 1 juni 2022
 • Speelduur 147 minuten
 • Genres Avontuur, Actie & Sciencefiction
 • Productie budget $165,000,000
 • Opbrengst $1,001,978,080
 • Productiebedrijven Amblin Entertainment & Universal Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Giant monster, Sequel, Dinosaur, Child kidnapping, Jurassic & Animal sanctuary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Jurassic World Dominion (2022) met Chris Pratt is te streamen op Netflix. Jurassic World Dominion (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Jurassic World Dominion (2022) kan je in België huren op Apple TV, Amazon Video & meJane.

Momenteel kun je Jurassic World Dominion (2022) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Jurassic World Dominion (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV, Amazon Video & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Jurassic World Dominion (2022) huren op Apple TV, Amazon Video & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Jurassic World Dominion (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jurassic World Dominion (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jurassic World Dominion (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Jurassic World Dominion (2022) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Jurassic World Dominion (2022) onbeperkt gratis kijken.

Jurassic World Dominion (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jurassic World Dominion (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jurassic World Dominion (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Jurassic World Dominion (2022) met Chris Pratt kopen of huren op Apple TV in België.