Appendage 2023

Omarm je innerlijke demonen.

  • 5.7 118 stemmen
  • 94 min
  • Horror
Trailer afspelen

De modeontwerpster Hannah kampt met een grote zelftwijfel. Deze slopende gedachten maken haar op een gegeven moment fysiek ziek tot ze zelfs een aanhangsel ontwikkelt. Terwijl haar gezondheid erop achteruitgaat, wordt deze sterker en voedt het haar negatieve gedachten. Haar relaties met haar vriendje, bestie en ouders lijden hier dan ook onder. Maar een verbaasde Hannah ontdekt dat ze niet de enige is in deze precaire situatie.


Stream Appendage (2023) online in België

Wil je Appendage (2023) kijken? Is de film Appendage met Hadley Robinson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Appendage kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Appendage (2023) streamen op Disney Plus.

Stream Appendage (2023) gratis
Download ondertiteling voor deze film Appendage (2023)
Appendage.2023.1080p.WEB.h264-ETHEL Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 11 maart 2023
  • Speelduur 94 minuten
  • Genres Horror
  • Productiebedrijven Fever Dream Studios & 20th Digital Studio
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Suicide attempt, Birthmark, Fashion designer, Mental health, Mother daughter relationship, Based on short film, Body horror & Loss of twin.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Appendage (2023) met Hadley Robinson is te streamen op Disney Plus.

Momenteel kun je Appendage (2023) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Appendage (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Appendage (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Appendage (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Appendage (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Appendage (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Appendage (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Appendage (2023) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Appendage (2023) onbeperkt gratis kijken.

Appendage (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Appendage (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Appendage (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.