The Ruins 2008

  • 5.9 1196 stemmen
  • 91 min
  • Horror
Trailer afspelen

Talloze jonge Amerikanen komen elk jaar af op de stralende zon, het lekkere water en de vele zandstrandjes, op zoek naar niet al te duur vertier. Zo ook Amy en Stacy , twee vriendinnen met hun zeer verschillende vriendjes, de serieuze student medicijnen Jeff en de feestende vrijbuiter Eric . Aan het eind van hun vakantie trekt het viertal de Mexicaanse jungle in om ruïnes van de Maya's te bekijken. Wanneer ze het fantastische gebouw staan te bewonderen, gebeurt er iets dat hen met doodsangst naar de top van het afbrokkelende stenen bouwwerk drijft. Er blijken afschrikwekkende en levensgevaarlijke krachten te huizen, die hen dwingen tot een bikkelhard gevecht op leven en dood.


Stream The Ruins (2008) online in België

Wil je The Ruins (2008) kijken? Is de film The Ruins met Jonathan Tucker te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Ruins kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Ruins (2008) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film The Ruins te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Ruins (2008) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Ruins (2008) gratis
Download ondertiteling voor deze film The Ruins (2008)
The.Ruins[2008][Unrated.Edition]DvDrip-aXXo Downloaden
The Ruins UNRATED DVDRip XviD-Larceny Downloaden
The.Ruins.UNRATED.DVDRip.XviD-Larceny Downloaden
The.Ruins[2008][Unrated.Edition]DvDrip-aXXo Downloaden
The.Ruins.2008.UNRATED.1080p.BluRay.VC-1.TrueHD.5.1-FGT(retail) Downloaden
The.Ruins[2008][Unrated.Edition]DvDrip-aXXo Downloaden
The.Ruins.2008.Ned_DVD.(25fps) Downloaden
The.Ruins.UNRATED.DVDRip.XviD-Larceny Downloaden
The.Ruins.UNRATED.DVDRip.XviD-Larceny Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 2 april 2008
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Horror
  • Productie budget $8,000,000
  • Opbrengst $22,818,256
  • Productiebedrijven Spyglass Entertainment, Pacific Film and Television Commission, Internationale Filmproduktion Prometheus, Red Hour, DreamWorks Pictures & Paramount
  • Productielanden United States of America, Germany & Australia
  • Trefwoorden Mexico, Maya civilization, Tourist, Carnivorous plant, Cancún, Travel, Creature, Ruins, Archaeological expedition & American tourist.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Ruins (2008) met Jonathan Tucker is te streamen op Netflix. The Ruins (2008) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Ruins (2008) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je The Ruins (2008) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Ruins (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Ruins (2008) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Ruins (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Ruins (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Ruins (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, The Ruins (2008) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je The Ruins (2008) onbeperkt gratis kijken.

The Ruins (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Ruins (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Ruins (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Ruins (2008) met Jonathan Tucker kopen of huren op Apple TV in België.