BS High 2023

  • 7.0 14 stemmen
  • 95 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

De documentaire 'BS High' onderzoekt de lucratieve en meedogenloze wereld van American football prep programs, waar carrières en reputaties gecreëerd kunnen worden en de dromen en het welzijn van jonge atleten op het spel staan. Toen een nationale high school American footballwedstrijd tussen het vooraanstaande IMG Academy en het onbekende Bishop Sycamore High School eindigde met meerdere verwondingen op het veld en een overwinning van 58-0 voor IMG Academy, begonnen fans en publiek te twijfelen aan de legitimiteit van het Bishop Sycamore prep program en hoofdcoach Roy Johnson.


Stream BS High (2023) online in België

Wil je BS High (2023) kijken? Is de film BS High te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je BS High kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 14 juni 2023
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven HBO Sports, Hyperobject Industries, SMAC Entertainment, Matador Content, Moore Street Productions & HBO Documentary Films
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film BS High (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film BS High (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film BS High (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film BS High (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je BS High (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film BS High (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film BS High (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

BS High (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

BS High (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

BS High (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

BS High (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. BS High (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.