Daddy Day Care 2003

  • 5.9 2030 stemmen
  • 92 min
  • Komedie Familie
Trailer afspelen

Wanneer Charlie en zijn beste vriend Phil hun baan verliezen bij een grootschalige bedrijfsreorganisatie, zit er voor beide mannen niets anders op dan hun zoontjes weg te halen uit de prestigieuze Chapman Academy. Zonder concrete vooruitzichten op de arbeidsmarkt besluiten de twee vaders de opvoeding van hun peuters voor hun eigen rekening te nemen.


Stream Daddy Day Care (2003) online in België

Wil je Daddy Day Care (2003) kijken? Is de film Daddy Day Care met Eddie Murphy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Daddy Day Care kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Daddy Day Care (2003) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Daddy Day Care te kopen op Apple TV & Amazon Video. Daddy Day Care (2003) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Daddy Day Care (2003) gratis
Koop Daddy Day Care (2003)
Huur Daddy Day Care (2003)
Download ondertiteling voor deze film Daddy Day Care (2003)
Daddy Day Care...DVDripguy Downloaden
Daddy Day Care (2003) Downloaden
Daddy Day Care (2003) Downloaden
Daddy Day Care Downloaden
Daddy Day Care (2003) Downloaden
Daddy.Day.Care.DVDRip.XViD-DcN Downloaden
Daddy Day Care Downloaden
Daddy.Day.Care.2003.1080p.WEBRip.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 9 mei 2003
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Komedie & Familie
  • Productie budget $60,000,000
  • Opbrengst $164,433,867
  • Productiebedrijven Revolution Studios & Davis Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Competition, Success, Father, Kindergarten, Unemployment, Child care, Laid off, Pre-school, Househusband, Small business & Father son relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Daddy Day Care (2003) met Eddie Murphy is te streamen op Netflix. Daddy Day Care (2003) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Daddy Day Care (2003) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Daddy Day Care (2003) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Daddy Day Care (2003) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Daddy Day Care (2003) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Daddy Day Care (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Daddy Day Care (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Daddy Day Care (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Daddy Day Care (2003) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Daddy Day Care (2003) onbeperkt gratis kijken.

Daddy Day Care (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Daddy Day Care (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Daddy Day Care (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Daddy Day Care (2003) met Eddie Murphy kopen of huren op Apple TV in België.