Deal 2008

  • 5.3 67 stemmen
  • 85 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Tommy Vinson is een ex-gokker die 30 jaar geleden heeft gezworen nooit meer te gokken, nadat hij er niet was toen er een noodsituatie in de familie was. Tommy, die nu in de bagage-zaken zit, ziet op de televisie een pokerwedstrijd van een jongen, die hem aan zijn jongere zelf herinnert. Deze Alex Stillman wil niets liever dan prof-poker-speler worden, maar zijn ouders zien hem liever verder studeren. Tommy komt in contact met Alex en maakt een deal met hem. Als Alex precies speelt zoals Tommy zegt, zal hij hem op de grotere toernooien binnen loodsen. Dit gaat aanvankelijk goed en Alex wint de ene na de andere wedstrijd. Als Alex en Tommy ruzie krijgen lijkt de samenwerking over. Ondanks de bezwaren van Tommy's vrouw, heeft hij de smaak ondertussen weer te pakken gekregen en besluit de tournooien af te gaan met zijn poker-spel.


Stream Deal (2008) online in België

Wil je Deal (2008) kijken? Is de film Deal met Burt Reynolds te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Deal kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Deal te kopen op Apple TV. Deal (2008) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Deal (2008)
Huur Deal (2008)
Download ondertiteling voor deze film Deal (2008)
Deal.DVDRip.xVID-AR3NA Downloaden
Deal.DVDRip.xVID-AR3NA Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 29 januari 2008
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productie budget $5,000,000
  • Productiebedrijven Andertainment Group, Crescent City Pictures & Tag Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Poker, Restart, Call girl, Competition, Mentor, Confidence, Loser, Gain, Turnier, Money & Illegal prostitution.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Deal (2008) is te koop op Apple TV. Deal (2008) kan je in België huren op Apple TV.

De film Deal (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Deal (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Deal (2008) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Deal (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Deal (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Deal (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Deal (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Deal (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Deal (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Deal (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Deal (2008) met Burt Reynolds kopen of huren op Apple TV in België.