Tin Cup 1996

  • 6.0 489 stemmen
  • 135 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Roy McAvoy, alias 'Tin Cup', geeft golflessen op een godvergeten terrein in Salome, Texas waar bijna niemand meer komt. Ten einde raad aanvaardt hij om als doodgewone caddy te werken voor zijn eeuwige aartsvijand, kampioen David Simms. Tot overmaat van ramp wordt hij ook nog verliefd op diens vriendin, psychologe Molly Griswold. Zij komt golfles volgen bij Roy en hij weet zeker dat hij geen kans maakt om haar hart te winnen. Misschien als hij de US Open kan winnen, het zwaarste golftoernooi dat er bestaat...


Stream Tin Cup (1996) online in België

Wil je Tin Cup (1996) kijken? Is de film Tin Cup met Kevin Costner te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tin Cup kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Tin Cup te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Tin Cup (1996) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Tin Cup (1996)
tin_cup Downloaden
La Femme Nikita S01E04 Charity DVDrip XviD SFM Downloaden
tin cup Downloaden
Tin.Cup.1996.720p.HDrip.h264_dutch. JLO Downloaden
Tin Cup (Comedy 1996) Kevin Costner, Rene Russo & Don Johnson Downloaden
Tin.Cup.1996.1080p.WEBRip.DD2.0.x264-monkee Downloaden
Tin Cup (1996) DVDrip by JLO Downloaden
[1x04] Charity Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 augustus 1996
  • Speelduur 135 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $45,000,000
  • Opbrengst $53,854,588
  • Productiebedrijven Regency Enterprises & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Sports, Golf, Woman between two men, Caddy, Rivalry, Psychologist, Driving range, Rebellious, Rivals, Golf pro, Golfers, Torn between two men, Sports reporter, Pga tour, Washed up, Golf instructor & Golf tournament.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Tin Cup (1996) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Tin Cup (1996) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Tin Cup (1996) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Tin Cup (1996) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Tin Cup (1996) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Tin Cup (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tin Cup (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tin Cup (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tin Cup (1996) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tin Cup (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tin Cup (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tin Cup (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Tin Cup (1996) met Kevin Costner kopen of huren op Apple TV in België.