City Hall 1996

  • 5.9 268 stemmen
  • 111 min
  • Drama Thriller
Trailer afspelen

New York. Een politieman, een drugdealer en een 6 jaar oud kind worden vermoord aangetroffen. De zaak komt al snel terecht bij de burgemeester van City Hall. Zijn toegewijde rechterhand wil het fijne van deze zaak weten. Zo ook de advocate van de weduwe van de politieman. De aanwijzingen leiden naar hogere regeringskringen waar aan ieders' handen bloed lijkt te kleven, corruptie de dagelijkse gang van zaken schijnt te zijn en de meest voorname personen over lijken gaan.


Stream City Hall (1996) online in België

Wil je City Hall (1996) kijken? Is de film City Hall met Al Pacino te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je City Hall kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film City Hall te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. City Hall (1996) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film City Hall (1996)
City Hall (1996) Downloaden
city-hall Downloaden
City.Hall.1996.1080p.WEBRip.x264-[YTS.LT] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 februari 1996
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Drama & Thriller
  • Productiebedrijven Castle Rock Entertainment & Columbia Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Drug dealer, Corruption, Undercover agent, Police, Undercover, Presidential election, War on drugs, Mayor, Investigation & Drugs.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

City Hall (1996) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. City Hall (1996) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film City Hall (1996) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film City Hall (1996) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film City Hall (1996) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je City Hall (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film City Hall (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film City Hall (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

City Hall (1996) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

City Hall (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

City Hall (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

City Hall (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film City Hall (1996) met Al Pacino kopen of huren op Apple TV in België.