The Rocketeer 1991

 • 6.5 831 stemmen
 • 105 min
 • Actie Avontuur Sciencefiction Familie
Trailer afspelen

De piloot Cliff vindt een rocketpack dat de drager in staat stelt te vliegen. Neville Sinclair heeft zijn zinnen gezet op de rocketpack, en is van plan om het aan de Nazi's te geven. Om dit voor elkaar te krijgen probeert hij Cliffs vriendin Jenny te pakken te krijgen, om vervolgens te kunnen ruilen.


Stream The Rocketeer (1991) online in België

Wil je The Rocketeer (1991) kijken? Is de film The Rocketeer met Billy Campbell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Rocketeer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Rocketeer (1991) streamen op Disney Plus.

Stream The Rocketeer (1991) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 21 juni 1991
 • Speelduur 105 minuten
 • Genres Actie, Avontuur, Sciencefiction & Familie
 • Productie budget $42,000,000
 • Opbrengst $46,704,056
 • Productiebedrijven Walt Disney Pictures, Gordon Company, Dark Horse Entertainment & Silver Screen Partners IV
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Nazi, Superhero, Based on comic, Airship, Airplane wreck, Los angeles, california, Based on graphic novel, Flying man, Pilot hero, Nazi collaborationism, 1930s, Howard hughes & Griffith observatory.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Rocketeer (1991) met Billy Campbell is te streamen op Disney Plus.

Momenteel kun je The Rocketeer (1991) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Rocketeer (1991) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Rocketeer (1991) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Rocketeer (1991) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Rocketeer (1991) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Rocketeer (1991) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Rocketeer (1991) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, The Rocketeer (1991) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je The Rocketeer (1991) onbeperkt gratis kijken.

The Rocketeer (1991) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Rocketeer (1991) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Rocketeer (1991) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.