The Crow: City of Angels 1996

  • 5.5 495 stemmen
  • 84 min
  • Actie Fantasie Thriller
Trailer afspelen

Tijdens het feest der doden in Los Angeles zijn hij en zijn zoon getuige van een executie, en ze moeten dit met de dood bekopen. Een kraai brengt hem echter terug naar zijn vriendin Sarah, die hem vertelt dat hij moet uitzoeken wie er achter hun dood zat. Het spoor leidt naar een drugdealer en zijn excentrieke topman.


Stream The Crow: City of Angels (1996) online in België

Wil je The Crow: City of Angels (1996) kijken? Is de film The Crow: City of Angels met Vincent Perez te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Crow: City of Angels kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Crow: City of Angels te kopen op Amazon Video. The Crow: City of Angels (1996) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop The Crow: City of Angels (1996)
Huur The Crow: City of Angels (1996)
Download ondertiteling voor deze film The Crow: City of Angels (1996)
crow 2 - city of angels Downloaden
The.Crow.City.Of.Angels.[1996].DVDRip.XviD-BLiTZKRiEG Downloaden
La.Femme.Nikita.S04.DVDRip.XviD-FoV Downloaden
[4x17] Sleeping With The Enemy Downloaden
The crow 2 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 29 augustus 1996
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Actie, Fantasie & Thriller
  • Productie budget $13,000,000
  • Opbrengst $25,300,000
  • Productiebedrijven Dimension Films, Miramax, Bad Bird Productions, Image Comics & Jeff Most Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Martial arts, Tattoo, Loss of loved one, Superhero, Supernatural, Crow, Based on comic, Sequel, Revenge, Vigilante, Tragic hero, Back from the dead, Duel, Sadist, Gothic, Urban setting, Neo-noir, Urban gothic, Supernatural power, Vigilante justice & Good versus evil.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Crow: City of Angels (1996) is te koop op Amazon Video. The Crow: City of Angels (1996) kan je in België huren op Amazon Video.

De film The Crow: City of Angels (1996) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Crow: City of Angels (1996) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Crow: City of Angels (1996) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Crow: City of Angels (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Crow: City of Angels (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Crow: City of Angels (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Crow: City of Angels (1996) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Crow: City of Angels (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Crow: City of Angels (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Crow: City of Angels (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Crow: City of Angels (1996) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.