Dragon Eyes 2012

  • 5.2 169 stemmen
  • 88 min
  • Actie
Trailer afspelen

Een buurt leeft in angst en wanhoop wegens het geweld tussen rivaliserende bendes. De lokale bazen Dash en Antuan terroriseren met hun bendeleden de straten en de burgers hebben alle hoop laten varen. Totdat de mysterieuze Ryan Hong arriveert. Hij begint de bendes tegen elkaar uit te spelen en schuwt daarbij geen geweld. Ook krijgt hij hulp van zijn mentor Tiano.


Stream Dragon Eyes (2012) online in België

Wil je Dragon Eyes (2012) kijken? Is de film Dragon Eyes met Jean-Claude Van Damme te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dragon Eyes kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Dragon Eyes te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Dragon Eyes (2012) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Dragon Eyes (2012)
Huur Dragon Eyes (2012)
Download ondertiteling voor deze film Dragon Eyes (2012)
Dragon.Eyes.2012.BDRip.XviD-UNVEiL Downloaden
According.To.Jim.S01E07.Cheryls.Old.Flame.DVDRip.XviD-SAiNTS Downloaden
According to Jim S01E07 Cheryl's Old Flame Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 10 mei 2012
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Actie
  • Productie budget $3,000,000
  • Productiebedrijven Silver Pictures, Signature Pictures, After Dark Films, Autonomous Films & Signature Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Street gang, Fight & Rivalry.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Dragon Eyes (2012) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Dragon Eyes (2012) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Dragon Eyes (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dragon Eyes (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Dragon Eyes (2012) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Dragon Eyes (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dragon Eyes (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dragon Eyes (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dragon Eyes (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dragon Eyes (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dragon Eyes (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dragon Eyes (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Dragon Eyes (2012) met Jean-Claude Van Damme kopen of huren op Apple TV in België.