There's Someone Inside Your House 2021

  • 5.4 636 stemmen
  • 96 min
  • Horror
Trailer afspelen

Makani verhuist van Hawaii naar Nebraska om er bij haar oma te wonen en haar middelbare school af te maken. De laatstejaars worden echter het doelwit van een gemaskerde moordenaar. De dader lijkt erop uit om de duistere geheimen van elke leerling te onthullen. De enige hoop op het stoppen van de moorden berust op de schouders van Makani en haar vrienden, voordat ze zelf het slachtoffer worden.


Stream There's Someone Inside Your House (2021) online in België

Wil je There's Someone Inside Your House (2021) kijken? Is de film There's Someone Inside Your House met Sydney Park te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je There's Someone Inside Your House kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je There's Someone Inside Your House (2021) streamen op Netflix.

Stream There's Someone Inside Your House (2021) gratis
Download ondertiteling voor deze film There's Someone Inside Your House (2021)
Theres.Someone.Inside.Your.House.2021.1080p.WEB.H264-PECULATE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 24 september 2021
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Horror
  • Productiebedrijven 21 Laps Entertainment & Atomic Monster
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school, Small town, Based on novel or book, Coming of age, Serial killer, Female protagonist, Slasher, Murderer, Home invasion, Murder mystery & Murder spree.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film There's Someone Inside Your House (2021) met Sydney Park is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je There's Someone Inside Your House (2021) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film There's Someone Inside Your House (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film There's Someone Inside Your House (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je There's Someone Inside Your House (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film There's Someone Inside Your House (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film There's Someone Inside Your House (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, There's Someone Inside Your House (2021) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je There's Someone Inside Your House (2021) onbeperkt gratis kijken.

There's Someone Inside Your House (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

There's Someone Inside Your House (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

There's Someone Inside Your House (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. There's Someone Inside Your House (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.