The Order 2003

  • 5.7 338 stemmen
  • 102 min
  • Fantasie Horror Mysterie Thriller Romantiek Drama
Trailer afspelen

Eeuwenlang bestaat er een geheim occult genootschap binnen de Kerk. Na een aantal mysterieuze sterfgevallen, gaat de jonge priester Alex Bernier op onderzoek uit. Hij komt op het spoor van de zogenaamde Sin Eater, een gevaarlijke en onsterfelijke figuur die als een soort God op aarde vergeving kan schenken aan de meest verdorven zondaars. De Sin Eater neemt alle zonden op zich waardoor het kwaad ongestraft blijft. In zijn zoektocht ontdekt Alex dat er een veel erger noodlot bestaat dan de Dood.


Stream The Order (2003) online in België

Wil je The Order (2003) kijken? Is de film The Order met Heath Ledger te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Order kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Order te kopen op Amazon Video. The Order (2003) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop The Order (2003)
Huur The Order (2003)
Download ondertiteling voor deze film The Order (2003)
The Order.DVDRip.XViD-DVL Downloaden
Order Downloaden
The Order 2003 DVL XViD Downloaden
Order, The (2003) Downloaden
order_(DVL) Downloaden
The.Order.2003.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 5 september 2003
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Fantasie, Horror, Mysterie, Thriller, Romantiek & Drama
  • Productie budget $35,000,000
  • Opbrengst $11,600,000
  • Productiebedrijven N1 European Film Produktions GmbH & Co. KG, Baumgarten Merims Productions, 20th Century Fox & Baumgarten-Prophet Entertainment
  • Productielanden Germany & United States of America
  • Trefwoorden Rome, italy, Riddle, Vatican, Investigation, Exorcism, Secret organization, Sin, Repentance, Priest, Religion, Psychological thriller, Catholic church, Catholicism, Theology, Mentor protégé relationship, Sin eater, Suspicious death & Mysticism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Order (2003) is te koop op Amazon Video. The Order (2003) kan je in België huren op Amazon Video.

De film The Order (2003) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Order (2003) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Order (2003) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Order (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Order (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Order (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Order (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Order (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Order (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Order (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Order (2003) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.