Return to Seoul 2022

Originele titel: Retour à Séoul

  • 6.3 297 stemmen
  • 119 min
  • Drama
Trailer afspelen

Wanneer haar vlucht naar Tokio wordt geannuleerd, besluit de 25-jarige geadopteerde Freddie spontaan naar Zuid-Korea te vliegen en op zoek te gaan naar haar biologische ouders. Wat begint als een korte trip naar Seoul, wordt een lange reis langs stille dorpjes en bruisende nachtclubs in haar geboorteland dat haar nog volledig vreemd is. Hoe meer de eigenzinnige Freddie opgaat in de Koreaanse cultuur en haar zoektocht, hoe harder ze begint te twijfelen aan wie ze dacht te zijn en wie ze wil worden. Return to Seoul is een energiek drama over een vrijgevochten vrouw op zoek naar identiteit tijdens verschillende fases van haar jonge leven. Na de première in Cannes maakte de film van regisseur Davy Chou een succesvolle tournee langs vele filmfestivals en ontving wereldwijd lovende kritieken.


Stream Return to Seoul (2022) online in België

Wil je Return to Seoul (2022) kijken? Is de film Return to Seoul met Park Ji-min te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Return to Seoul kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Return to Seoul (2022) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film Return to Seoul te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Return to Seoul (2022) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Return to Seoul (2022) gratis
Koop Return to Seoul (2022)
Huur Return to Seoul (2022)
Download ondertiteling voor deze film Retour à Séoul (2022)
Return.To.Seoul.2022.FRENCH.1080p.AMZN.WEBRip.DDP5.1.x264-FLUX Downloaden
Return.To.Seoul.2022.FRENCH.1080p.BluRay.x265-VXT Downloaden
Return.to.Seoul.2022.BluRay.1080p.DTS-HD.MA.5.1.x264-MTeam Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 18 november 2022
  • Speelduur 119 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $1,594,998
  • Productiebedrijven Aurora Films, Vandertastic Films, Frakas Productions, Visual Walkabout, MereCinema, Anti-Archive, VOO & BeTV
  • Productielanden Belgium, Cambodia, France, Germany, Romania & South Korea
  • Trefwoorden Identity, Adoption, Family reunion, Journey, French woman, International adoption, Seoul, south korea, Searching for biological parents & Korean culture.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Return to Seoul (2022) met Park Ji-min is te streamen op Be TV Go. Return to Seoul (2022) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Return to Seoul (2022) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Return to Seoul (2022) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Return to Seoul (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Return to Seoul (2022) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Return to Seoul (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Return to Seoul (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Return to Seoul (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Return to Seoul (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Return to Seoul (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Return to Seoul (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Return to Seoul (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Return to Seoul (2022) met Park Ji-min kopen of huren op Apple TV in België.