The Good Son 1993

  • 6.7 900 stemmen
  • 87 min
  • Thriller Drama Horror
Trailer afspelen

De jonge Mark (Elijah Wood) belooft zijn zwaar zieke moeder dat hij haar niet zal laten sterven. Zijn moeder sterft toch en Mark wordt korte tijd later door zijn vader naar familie gebracht om enkele weken bij hen door te brengen. Hij kan er spelen met zijn neefje Henry (Macaulay Culkin), die van zijn eigen leeftijd is, en het jongere nichtje Connie. Henry sleept Mark mee in spelletjes die soms gevaarlijk maar altijd amusant zijn. Stilaan wordt het Mark duidelijk dat Henry pervers is en dat hij tot monsterlijke dingen in staat is. Voor de buitenwereld houdt Henry echter het masker van de voorbeeldige jongen op.


Stream The Good Son (1993) online in België

Wil je The Good Son (1993) kijken? Is de film The Good Son met Macaulay Culkin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Good Son kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Good Son te kopen op Amazon Video. The Good Son (1993) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop The Good Son (1993)
Huur The Good Son (1993)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 24 september 1993
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Thriller, Drama & Horror
  • Productie budget $17,000,000
  • Opbrengst $60,613,008
  • Productiebedrijven 20th Century Fox & Tura-Film
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Parent child relationship, Sadism, Psychopath, Sadistic, Manipulation, Deception, Sociopath, Murder, Problem child, Deceit, Disbelief, Lying, Disbelieving adult, Psycho, Nobody believes, Uncover truth & Psychopathic.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Good Son (1993) is te koop op Amazon Video. The Good Son (1993) kan je in België huren op Amazon Video.

De film The Good Son (1993) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Good Son (1993) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Good Son (1993) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Good Son (1993) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Good Son (1993) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Good Son (1993) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Good Son (1993) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Good Son (1993) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Good Son (1993) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Good Son (1993) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Good Son (1993) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.