Chasing Amy 1997

  • 6.7 1327 stemmen
  • 114 min
  • Komedie Drama Romantiek
Trailer afspelen

Holden McNeil en Banky Edwards genieten van hun succes als bedenker en tekenaar van een populair stripverhaal. Als ze Alyssa Jones, een vrouwelijke collega, ontmoeten, valt Holden direct voor haar charmante verschijning. Zij beantwoordt zijn avances echter niet, maar voelt wel wat voor een normale vriendschap. Holden staat voor een dilemma: kan hij zijn diepe gevoelens negeren om 'slechts' een vriend voor haar te zijn? Banky - die Holden beter kent dan wie dan ook - denkt van niet. Naarmate de vriendschap voortduurt, lijkt hij gelijk te krijgen, want Holden wordt steeds verliefder. En heel langzaam en voorzichtig begint ook Alyssa meer te voelen voor hem. Dit tot grote frustratie van Banky. Want hij is niet van plan z'n beste vriend kwijt te raken vanwege 'grote mensen' emoties als de liefde.


Stream Chasing Amy (1997) online in België

Wil je Chasing Amy (1997) kijken? Is de film Chasing Amy met Ben Affleck te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Chasing Amy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Chasing Amy te kopen op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Chasing Amy (1997) is te huur op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Chasing Amy (1997)
Chasing Amy Downloaden
Chasing.Amy.1997.Blu-ray.Re.720p.x264.DTS-MySiLUac Downloaden
Chasing.Amy.1997.1080p.BluRay.x264.YIFY Downloaden
Chasing Amy Downloaden
Chasing Amy Downloaden
Chasing.Amy.1997.Criterion.iNTERNAL.DVDRip.XviD-MHQ Downloaden
Chasing.Amy.1997.720p.BluRay.x264-x0r Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 4 april 1997
  • Speelduur 114 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Productie budget $250,000
  • Opbrengst $12,021,272
  • Productiebedrijven View Askew Productions & Miramax
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Coming out, New jersey, Love of one's life, Bisexuality, Menage a trois, Comic book, Comic-strip artist, Best friend, Lgbt & Lesbian.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Chasing Amy (1997) is te koop op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Chasing Amy (1997) kan je in België huren op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video.

De film Chasing Amy (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Chasing Amy (1997) is te koop op streamingdienst Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Chasing Amy (1997) huren op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Chasing Amy (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Chasing Amy (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Chasing Amy (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Chasing Amy (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Chasing Amy (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Chasing Amy (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Chasing Amy (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Chasing Amy (1997) met Ben Affleck kopen of huren op Apple TV in België.