Conspiracy Theory 1997

Kennis kan dodelijk zijn.

 • 6.6 1357 stemmen
 • 130 min
 • Actie Drama Mysterie Thriller
Trailer afspelen

Jerry Fletcher is een paranoïde New Yorkse taxichauffeur die in alles een samenzwering ziet. Niemand neemt zijn verhalen over donkere machten die de wereld met ijzeren hand regeren ooit serieus, behalve officier van justitie Alice Sutton die plots een verband ziet met de verdachte omstandigheden waaronder haar vader is vermoord.


Stream Conspiracy Theory (1997) online in België

Wil je Conspiracy Theory (1997) kijken? Is de film Conspiracy Theory met Mel Gibson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Conspiracy Theory kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Conspiracy Theory (1997) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Conspiracy Theory te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Conspiracy Theory (1997) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Conspiracy Theory (1997) gratis
Koop Conspiracy Theory (1997)
Huur Conspiracy Theory (1997)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 8 augustus 1997
 • Speelduur 130 minuten
 • Genres Actie, Drama, Mysterie & Thriller
 • Productie budget $75,000,000
 • Opbrengst $137,000,000
 • Productiebedrijven Silver Pictures, Warner Bros. Pictures, Donner/Shuler-Donner Productions & Warner Bros.
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden New york city, Assassin, Cia, Helicopter, Government, Chase, Politics, Obsession, Taxi driver, Fbi, Paranoia, Wheelchair, Theory, Control, Flashback, Cover-up, Murder, Conspiracy, Torture, Geronimo & Newsletter.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Conspiracy Theory (1997) met Mel Gibson is te streamen op Netflix. Conspiracy Theory (1997) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Conspiracy Theory (1997) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Conspiracy Theory (1997) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Conspiracy Theory (1997) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Conspiracy Theory (1997) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Conspiracy Theory (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Conspiracy Theory (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Conspiracy Theory (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Conspiracy Theory (1997) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Conspiracy Theory (1997) onbeperkt gratis kijken.

Conspiracy Theory (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Conspiracy Theory (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Conspiracy Theory (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Conspiracy Theory (1997) met Mel Gibson kopen of huren op Apple TV in België.