Foxcatcher 2014

 • 6.6 2231 stemmen
 • 134 min
 • Drama Thriller
Trailer afspelen

'Foxcatcher' vertelt het waargebeurde verhaal van de Olympische Kampioenen en tevens broers Mark Schultz (Channing Tatum) en Dave Schultz (Mark Ruffalo) en hun relatie met de excentrieke John du Pont (Steve Carell). John is de erfgename van het du Pont Chemical fortuin dat uiteindelijk leidde tot een moord.


Stream Foxcatcher (2014) online in België

Wil je Foxcatcher (2014) kijken? Is de film Foxcatcher met Steve Carell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Foxcatcher kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Foxcatcher te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Foxcatcher (2014) is te huur op Sooner om online te kijken.

Koop Foxcatcher (2014)
Huur Foxcatcher (2014)

Download Foxcatcher (2014) Nederlandstalige ondertiteling
Foxcatcher 2014 BDRip x264-SPARKS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 14 november 2014
 • Speelduur 134 minuten
 • Genres Drama & Thriller
 • Productie budget $24,000,000
 • Opbrengst $12,096,300
 • Productiebedrijven Annapurna Pictures & Likely Story
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Sports, Wrestling, Biography, Based on true story & Ex-boyfriend ex-girlfriend relationship.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Foxcatcher (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Foxcatcher (2014) kan je in België huren op Sooner.

De film Foxcatcher (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Foxcatcher (2014) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Foxcatcher (2014) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Foxcatcher (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Foxcatcher (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Foxcatcher (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Foxcatcher (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Foxcatcher (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Foxcatcher (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Foxcatcher (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Foxcatcher (2014) met Steve Carell kopen of huren op Apple TV in België.