Absolutely Anything 2015

  • 5.8 1381 stemmen
  • 85 min
  • Komedie Sciencefiction
Trailer afspelen

Neil Clarke, een leraar, ontdekt plotseling dat hij magische krachten heeft. In feite kan hij met een beweging van zijn hand alles laten gebeuren. Van het uitroeien van een vervelende klas (en hen weer tot leven brengen), tot zijn beste vriend veranderen in een type vrouw die iedereen zou aanbidden. Het enige probleem is echter het vinden van de juiste woorden en erachter komen wat hij werkelijk wil.


Stream Absolutely Anything (2015) online in België

Wil je Absolutely Anything (2015) kijken? Is de film Absolutely Anything met Simon Pegg te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Absolutely Anything kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Absolutely Anything te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Absolutely Anything (2015) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Absolutely Anything (2015)
Huur Absolutely Anything (2015)
Download ondertiteling voor deze film Absolutely Anything (2015)
Absolutely.Anything.2015.1080p.BRRip.x264.AAC-ETRG Downloaden
Absolutely.Anything.2015.DVDRip.XviD.AC3-EVO Downloaden
Friends S06 Season 6 1080p 5.1Ch BluRay ReEnc-DeeJayAhmed Downloaden
Absolutely.Anything.2015.1080p.BluRay.x264.[YTS.AG] Downloaden
friends.s06e08.720p.bluray.x264-psychd Downloaden
Internal.DVDRip.XviD-IND Downloaden
friends_-_06x08_-_the_one_with_ross_teeth Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 juni 2015
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Komedie & Sciencefiction
  • Opbrengst $6,303,792
  • Productiebedrijven Phoenix Pictures & Bill and Ben Productions
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden London, england, Transformation, Alien, Anthropomorphism, Teacher, Super power, Godlike power, Hilarious & Amused.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Absolutely Anything (2015) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Absolutely Anything (2015) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Absolutely Anything (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Absolutely Anything (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Absolutely Anything (2015) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Absolutely Anything (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Absolutely Anything (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Absolutely Anything (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Absolutely Anything (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Absolutely Anything (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Absolutely Anything (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Absolutely Anything (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Absolutely Anything (2015) met Simon Pegg kopen of huren op Apple TV in België.