Beverly Hills Ninja 1997

  • 5.6 726 stemmen
  • 84 min
  • Komedie Actie
Trailer afspelen

Als weeskindje is Haru (Cris Farley - Wayne's World) aangespoeld op een Japans eiland waar hij wordt opgevoed door de hoge priester van een Ninja instituut. De Ninja's zijn er heilig van overtuigd dat Haru de belichaming is van "De Grote Blanke Ninja" die tot een ninja Meester met ongekende kwaliteiten zal uitgroeien. Zelf is Haru er ook van overtuigd dat hij de uitverkorene is. Niets blijkt echter minder waar: Haru is, zachtjes uitgedrukt, een heel apart geval die niet in staat is om ook maar een Ninja-oefening met succes uit te voeren. Toch heeft hij een missie: hij wordt uitgezonden naar Beverly Hills om een mysterieuze schoonheid te redden uit handen van enorme slechteriken. Het Ninja-instituut houdt zijn hart vast... en niet voor niets: Haru is echt een Kung Fool!


Stream Beverly Hills Ninja (1997) online in België

Wil je Beverly Hills Ninja (1997) kijken? Is de film Beverly Hills Ninja met Chris Farley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Beverly Hills Ninja kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Beverly Hills Ninja te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Beverly Hills Ninja (1997) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Beverly Hills Ninja (1997)
Huur Beverly Hills Ninja (1997)
Download ondertiteling voor deze film Beverly Hills Ninja (1997)
Beverly Hills Ninja Downloaden
Beverly.Hills.Ninja.1997.1080p.WEBRip.x264-[YTS.AM] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 januari 1997
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Komedie & Actie
  • Opbrengst $31,480,022
  • Productiebedrijven Motion Picture Corporation of America & TriStar Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Japan, Ninja fighter, Clumsy fellow, Overweight man, Teacher, Falling in love & School life.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Beverly Hills Ninja (1997) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Beverly Hills Ninja (1997) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Beverly Hills Ninja (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Beverly Hills Ninja (1997) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Beverly Hills Ninja (1997) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Beverly Hills Ninja (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Beverly Hills Ninja (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Beverly Hills Ninja (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Beverly Hills Ninja (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Beverly Hills Ninja (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Beverly Hills Ninja (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Beverly Hills Ninja (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Beverly Hills Ninja (1997) met Chris Farley kopen of huren op Apple TV in België.